WINMAN - Windows Manufacturer CompanieSfaturi UtileContactROUKDEFRIT
PRODUSESERVICIIAVANTAJEPORTOFOLIUPARTENERI
Produse
Sisteme pentru ferestre
bluEvolution
Streamline
Streamline Alu
Streamline Klebefluegel
AD
AD Alu
3D
2D
climAktiv
Reynaers CS 68
Reynaers CS 77
Reynaers CS 86-HI
Reynaers CS 104
PROFILCO PR63
PROFILCO PR72
Sisteme pentru uși
Uși rezidențiale
Uși Jetline
Uși culisante cu ridicare
Uși Reynaers din aluminiu
Uși PROFILCO PR62
Uși DORMA din sticlă
Sisteme pentru pereți cortină
Reynaers CW 65-EF
PROFILCO PR50 Standard
Sisteme pentru obloane
O tradiție modernă
Accesorii
Armături
Glafuri
Feronerie

Produsele WINMAN conving prin formele atractive dar și prin termoizolare, izolare fonică excelentă și securitate. Ferestrele și ușile din PVC sau aluminiu cu geam termoizolant fac posibil confortul interior al locuinței precum și arhitectura plină de stil a fațadei.

Sisteme de ferestre

Proiectare clară. Calitate excelentă.

Ca parte reprezentativă a oricărei construcții, ferestrele sunt mai mult decât o simplă legătură cu exteriorul, design-ul acestora jucând un rol important în arhitectura casei. Fiind un element important al fațadelor ferestrele trebuie deci să asigure mai mult decat izolare termică și fonică superioară. Citește mai mult.

Sisteme de uși

Intrări cu stil.

Ușile vă reprezintă mai mult decât ați putea crede. Ele vorbesc despre stilul proprietarului, caracterul și personalitatea fiecăruia. Design-ul lor particular precum și exigențele clienților în materie de securitate adaugă noi provocări pentru producători în fiecare zi. Salamander furnizează soluții pentru a acoperi o multitudine de cerințe tehnice și preferințe în materie de design. Citește mai mult.

Sisteme pentru pereți cortină

Sisteme dezvoltate și testate pentru a putea fi utilizate în toate mediile.

Pereții cortină WINMAN sunt special proiectați pentru a îndeplini cerințele arhitecturii contemporane. În funcție de necesitățile Dumneavoastră, puteți opta pentru tradiționalele grilaje sau sisteme de panou – în toate versiunile lor estetice – sau pentru o fațadă modulară, permițând o asamblare rapidă. Citește mai mult.

Sisteme pentru obloane

O tradiție modernă.

Durabilitate. Stabilitate. O atmosferă tihnită. Din ce în ce mai mulți oameni se întorc spre valorile tradiționale iar arhitecții surprind și încorporează aceste tendințe în soluții moderne de arhitectură și design. Sistemele actuale pentru obloane sunt folosite din ce în ce mai mult pentru a asigura intimitatea. Folosite acum sute de ani pentru a proteja foile scumpe de geam împotriva vântului și a vremii, ele au devenit o componentă vizuală și practică în multe case construite în ultimii ani. Citește mai mult.

Accesorii

Detalii importante.

Fie că vorbim de partea văzută sau nevăzută a construcției de ferestre și uși toate accesoriile trebuie să fie de foarte bună calitate pentru ca produsul finit să satisfacă cerințele inițiale ale clientului. De aceea toți cei implicați trebuie să-și asume calitatea materialelor folosite și punerea lor în valoare cu respectarea normelor tehnice și a cerințelor estetice. Armăturile și feroneria sunt esențiale pentru a asigura funcționalitatea și durabilitatea produsului finit, iar pervazele și glafurile întregesc ansamblul și definitivează imaginea elementului de tâmplarie. Citește mai mult.