WINMAN - Windows Manufacturer CompanieSfaturi UtileContactROUKDEFRIT
PRODUSESERVICIIAVANTAJEPORTOFOLIUPARTENERI
Avantaje
Avantajele WINMAN
Culori și forme
Asigurarea calității
Ecologie
Reynaers AluminiumGuardian IndustriesSaint-Gobain GlassSIEGENIA AUBIDORMA

Tâmplăria din PVC sau aluminiu cu geam termoizolant a devenit caracteristică oricărei construcții noi, și în același timp a înlocuit tâmplăria din lemn a imobilelor mai vechi. Printre avantajele incontestabile pe care le oferă tâmplăria din PVC sau aluminiu se numără durata de viață ridicată, izolația termică și fonică sau întreținerea ușoară.

1. Durabilitate

Durata de viață estimată a tâmplăriei PVC este de 50 de ani. De asemenea, un avantaj important al geamului termoizolant îl reprezintă și etanșeitatea la apă și vânt, asigurată de adâncimea mare a spațiului de drenaj, de lățimea dintre profile precum și de contactul dublu.

2. Izolație termică și fonică

Conductivitatea termică redusă a tâmplăriei PVC oferă o izolație termică net superioară față de tâmplăria clasică. Un alt aspect important îl reprezintă protecția fonică. Având un indice ridicat de atenuare fonică, ferestrele cu profile PVC oferă protecție eficientă la zgomot.

3. Întreținere ușoară

Tâmplărie din PVC sau aluminiu reprezintă investiția ideală și din punct de vedere al întreținerii, deoarece elimină definitiv lucrările costisitoare de vopsire periodică. O simplă stergere cu orice detergent casnic este suficientă pentru a păstra tâmplăria în condiții optime de utilizare.